Tuesday, February 19, 2013

Head nimepäeva Ülle! :)


Väike ülevaade meie kolimisest ja mõni pilt ka.

13. veebruaril kolisime me Rainiga Perthist 40 km lõunas asuvasse Rockinghami. Lihtsalt selle pärast, et tuli tuju muutuseks. Rockingham on linnake mis on kolmest küljest veega ümbritsetud. Rannad igal pool. Meie maja juures on veel selline rand ka, kus iga päev mitmed kümned inimesed harrastavad lohe surfingut. See näeb nii lõbus välja, et isegi Rain mõtleb proovida. Mina nii hull vend pole.

Igatahes kolimise päev möödus ilma suuremate draamadeta. Saime agentuurist omale koduvõtmed, käisime ostsime omale vaiba ja mõned köögitarbed ja oligi nagu kõik. Kodu ise on ridaelamu, kahekorruseline, kahetoaline ja täiesti möbleeritud. Ainult teleka pidime ise juurde ostma.

Kolimise käigus jalutasime toas ringi ja vaatasime asju üle ja järsku Rain ehmatab, et USS! Pesuruumis. Vaatan, ongi! Hästi väike küll, selline 10-12 cm. Ma ütlesin Rainile, et võta suur nuga ja löö pooleks! Väikesed ussid on isegi ohtlikumad kui suured, sest nad on veel väiksed ja rumalad ja ei oska oma mürki jagada ning kui ründamiseks läheb, siis nad paugutavad kõik oma mürgi korraga välja. Rain siis vapralt lõi ta pooleks aga esimene osa pani ikka edasi, nagu midagi poleks juhtunud! Lähemalt vaadates olid tal ikkagi ülimegaväikesed jalad ka mis meie põrandamustri pealt alguses välja ei paistnud. Kurb, aga tõsi- Rain oli vapralt sisaliku saba maha raiunud L. Kui me oma viga taipasime siis hakkas meil tollest sisalikult kole kahju ja me aitasime ta lihtsalt õue tagasi.

Nii ja siis esimesel ööl kell 1 hakkas meil muidugi suitsualarm lõugama. No ja kinni ei jäänud. Vajuta seda nuppu palju tahad. Lõpuks kiskusime me ta lihtsalt alla ja võtsime patarei välja. Tegi küll ikka häält aga vaikselt suri ära. Õnneks.

Naabriteks on meil üks väga tore ja sõbralik vanamees Tony, kes meid juba külla kutsus oma tehtud õlle proovima. Käisime, ajasime juttu ja jõime 7% õlut. Väga tore oli. Teisel pool meid elab üks pere ja nemad on ka toredad. Üks õhtu tulime Rainiga koju kuskilt ja vaatame kõik nad koos maja ees vaatavad tähistaevasse. Tuli välja, et nad ootasid ühte meteoriiti, mis just täpselt see kell meist mööda pidi minema. Me ka siis ootasime ja kui ma poleks seda märganud siis ilmselt olekski see nägemata jäänud. See tuiskas ikka sellise kiirusega mööda et oioioi. Üle terve taevalaotuse mingi 10 sekundiga. Võimas. See pereisa seal peres on väikest viisi tähtede ja astronoomia entusiast. Sedasi ta teadsiski täpset kellaaega.

Eelmine nädalavahetus otsime me mulle uue auto ka, sest ma ei saaks muidu tööle kuidagi. Väike punane Ford Laser aastast 2000. See on siis mul elus esimene päris minu auto. Mis siis, et kahe peale maksime, ikkagi on see ostetud mõttega ainult mulle :D

Mõni pilt ka :)

 Minu punane nunnu.

 Valentini päeval viis Rain mind Õhtust sööma :)

 Päris "väike" šnitsel.

 Meie diivan :D

 Valentini päeva õhtu :) 

 Köögis.

 Elutuba. 

 Pesuruum.

 Magamistuba.

 Tagaaed.

 Trepid. 

 Vannituba. 

 Veel magamistuba.

Maja eest.

Kõik. Aitäh tähelepanu eest. Olge tublid! Kallid :)

3 comments:

  1. Tervitused! Maja on Teil igatahes lahe!!! oi kuidas kibelen külla ;) Saadan teile suured kallid ja tnx Mariel, et viitsid kribada!!!KALLI KALLIIII!!!!

    ReplyDelete
  2. Hei!
    Nüüd aga minult kõige - kõige suuremad tänusõnad.
    Juba teist korda Teie blogi ajaloos olen ma selle ilmumisel au omale krabanud :)
    21 mail – eelmisel aastal ja nüüd 19 veebruaril -väga lahe igal juhul! (mida ei saa mitte mainimata jätta).

    Palju kodusoojust Teie uude kodusse, olge ikka sama tublid edasi, kallid!

    ReplyDelete
  3. Väga seff elamine teil ju! Nii hubane kodu tundub!
    Ja see tähtede värk... me ka jälgisime seda :P (Airet väike fanat :O ) Aga kuna pilved tulid siis vaatasime otse nasa lehelt :)

    Aga väga vahva postitus ja kalli-kallid teile!!!!!!!

    ReplyDelete