Saturday, November 5, 2011

Austraalia köök, Megan ja piduuu

No tere! Mariel siin :)

Eile õhtul käisime siis pubis nimega Outback Jack, mis pidi olema väga Austraalialik. Mina tellisin suure burgeri. Suprise suprise! Kuid Rain tellis krokodilli liha ja känguru liha. Krokodill oli megahea. natuke kana moodi aga kuivem. Känguru oli see-eest nagu maks ehk siis suht halb.Samuti tutvusime Justini parima sõbrannaga- Meganiga! Hullult lahe tüdruk ! Tuli välja et nad mõlemad olid mingid aastad tagasi raadiohääled ja veel kusjuures nr.1 Lääne-Austraalias!
Pubis söögid-joogid otsas, siirdusime edasi nende mõlema sõbra- Laurenceiga kokku saama. Me ei saanud päris täpselt aru kus me temaga kokku pidime saama, kuid kui me siis lõpuks ühte väga suurde klubisse läksime, oli meie üllatus suur. Nimelt oli tegemist klubiga kus peamisteks külalisteks olid geid. Klubi ise oli megasuur, kolme saaliga millest üks oli katusealune õues. Muusika oli SUPER! Rahvas seal klubis oli väga huvitav. Karvased ja sulelised oma hiilgeajal- ööajal. Pidutsesime kuskil kella 1ni ja siis tulime rongia koju. Kodus vaatasime veel koos  Megani ja Justiniga Tõnis Mägi "Koitu" ja läksimegi magama. Nüüd on hommik ja läheme kohe kriketit vaatama ja hiljem tsekime võib-olla ka rannad ja ookeani üle. Tax File nrid said ka tehtud. Elu on ilus :)

Kõike head teile sinna Eestisse
Mariel :)



6 comments:

  1. Küll on tore hommikul 6:30 (Eesti aja järgi) ärgata ja kohe värsket ajalehte lugeda:)Tänud!

    ReplyDelete
  2. Hea kuulda, et ikka hea meel lugeda meie üllitisi. Sellise hooga jätkamist lubada ei saa, kuna kolmapäevast oleme vist juba farmis. Hetkel peavalu selle auto ostuga. Ehk saan homme midagi head kirjutada. Hirm selle auto ostu ees on kõige suurem hetkel. Aga uurime ja puurime.

    ReplyDelete
  3. Hei Murkarainid! Väga tore, et teil kõik siiani hästi laabunud on. Hoian pöialt, et edaspidi ka hästi läheks. Teie kirjutisi on tõesti väga mõnus lugeda. Olge tublid ja hoidke teieneteist. Jään huviga uusi üllitisi:) ootama.

    ReplyDelete
  4. ;) ma käin siin päevas juba mitu korda ;) Muide Eston soovitas hoopis mootoratta osta ;) palju lahedam ;)

    ReplyDelete
  5. Kui peale 6unakorjamist rahakott paks on siis ostame peale mootorratta ka villa Kings Parki. Seal on maailma k]ige kallim maa hind. Isegi rohkem kui New Yorkis v6i Manhattanil. 2sja myydi uks v2ike tyhi maalapp 35 mln dollariga. Umbes 130m2

    Mariel

    ReplyDelete
  6. Megalaheee =D
    Nii tore on lugeda, et Teil seal kõik niiiiiiii hästi. Lausa rõõm ja lust!
    Ja aitäh ilusate soovide eest!
    Nautige täiega, meie eest ka! Kirjutate nii hästi, et tekib soov täitsa ikka külla tulla ;-)
    Päikest ja sooja,
    Pille-Margus mõnusalt jahedast Eestist

    ReplyDelete