Thursday, November 10, 2011

Lubatud pildid..

Täna saime õhtul uue töö, millest räägime järgmine nädal. Laseme teil lugemisest puhata nädalavahetusel ja puhkame ise ka. Hosteli rahvas on tore ja igal õhtul püüame ikka sotsialiseeruda (paari õllega).
TÄNAME KOMMENTAARIDE EEST! Need jõuavad meile igal hommikul ja annavad hoogu kõvasti juurde ja toovad muige näole! Iga kommentaar on nagu pomm energiat, aitäh teile kõigile!
Oleme õnnelikud ja armunud! :)

EESTI, EESTI, EESTI! Loodan, et saan nädalavahetuse veeta iirlastele näpuga näidates, sest meie hostelis on neid 1/3 kogu seltskonnast. Tooge võit koju siis!

Siin nett kallis ja aeglane. Levi pole. Seega tihti netti ei saa. Otsustasime korterit otsima hakata, sest üritame teise aasta viisa siin ära teha, mis tähendab vähemalt 3 kuud Manjimupis olemist.

Head ja paremat teile kõigile kallid sõbrad, tuttavad, pere!

Teie,
Rain ja Mariel



 Justinile jäetud Kalevi kommid
 Valel pool 
 110 ala. Ilus.
 Künkad, mäed, kõrged puud teel Manjimuppi
 Same as above..
 GPSi käsul metsa
 Esimene tööpäev meie garaaži ees.
 Selliseid ridu korrastasime. Kahepeale päevaga umbes 1000tk kanti
 Tööülesanne: Taim enne.
 Meie tööülesande tulemus pärast "thinningut"
 Ilusa mütsiga mees.
Meie farm, nii kaugele, kui silm võtab, on meie ala ja nii 360 kraadi.


5 comments:

  1. Hei farmerid!

    Nüüd teete oma järjejutu veel põnevaks: nagu põnevusfilmis , kus järgmist seeriat peab nädal aega ootama Mis salapärane töö see küll on , mis teile täna õhtul siis anti :D?
    Pildid on ilusad ja farmerid nendel veel ilusamad – mulle meeldib eriti see kaunis päikeseprillidega võsalõikaja (või harvendusraidur, kuidas teda kutsuma nüüd peakski) ja muidugi see ilus, suure kaabuga mees (kes ise mütsi tagant eriti välja küll ei paista  ).
    Kunagi ehk jääb mõni selline armas olevus ka pildi peale nagu känguru (jään ootama).

    Soovin teile selle nädala viimaseks tööpäevaks jõudu seda salapärast tööd teha, et see oleks sama kerge ja mõnus kui eelmine töö ning muidugi põnevat nädalavahetust, mida meil oleks hiljem sama põnev või veel põnevam lugeda 

    Kallid!

    ReplyDelete
  2. Hei!
    Väga lahedad pildid ja coolid tegelased!
    Mis farmi nimi on kus olete? Vaataks googlist, kus tööd teete, äkki näen teid ka:)

    JÕUDU farmeritele!

    ReplyDelete
  3. Lahedad pildid ;) Ülle kirjutab kõik minu eest juba ära , kõik mu mõttetd on juba tema kirjas ;) Ma olen nagu koopiamasin kui üle trükin ;) Liisu nõudis ka pilti kängust ;)
    Mardisanditamine läks tal hästi, nagi suht lahe välja ,Oli ka suure kübaraga , nagu sina onu Rain ;) Ma pilti ei oska panna,panen fb sse :)
    Igatahes ootame väga, väga uut postitust uue töö kohta ja teie laheda nädalavahetuse kohta. Meie lähme reede õhtul Võrru. Mina tööle (öömüük) ja Liisu ja Eston lähevad Sõmerpalu motklubi hooaja lõpetamisele Koit Toome esineb seal ;)ja Liisu sellest loobuda ei kavatse ;) Nii, et kellel töö ja kellel pidu ;) Aga kalli teile !!!!!!!

    ReplyDelete
  4. Tervitused ka Raplast! See on nüüd küll minu elu esimene kommentaar,kuid teie heaks-kallid lapsed- olen valmis mida-iganes tegema! Aitäh Rain sulle,et sa oled viitsinud nii lahedaid(ja pikki)kirju kribada!Kõik on loetud ja lausa mitu korda.Tegelikult olemegi juba kergelt sõltuvuses nendest!Pildid ka väga lahedad!
    Tublid olete ja uskumatult vaprad!
    MUSID-KALLID TEILE MÕLEMILE!(selle kirjutamine võttis mul aega ainult pool tundi!):)

    ReplyDelete
  5. Täname teid kõiki kenade ja innustavate kommentaaride eest! Kaire/ema, jumala tore, et sa viitsisid meile kirjutada! Meil nüüd tuju super ja Mariel suuppppeeer õnnelik! Nüüd olete kõik endast märku andnud! Me üritame täna jalka telekasse saada ja siis koos iirlastega seda vaatama hakata. Kell 4 öösel muidugi. :P Aga reede ju ! TÄNUD TEILE KOMENTAARIDE EEST!

    Mariel poetas just pisaragi! :)

    ReplyDelete